Φιλικό: ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα 0-1

Νίκος Τσιώκος
Φιλικό: ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα 0-1

bet365

Στο δεύτερο φιλικό μπροστά στο κοινό του, ο ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε... βαρύς από την προετοιμασία, η Κέρκυρα ήταν καλύτερη και πήρε τη νίκη με 0-1 στους Ζωσιμάδες.

Φιλικό παιχνίδι έδωσαν στους Ζωσιμάδες ΠΑΣ Γιάννινα και Κέρκυρα. Οι Ηπειρώτες έδειξαν πως τα πόδια είναι πολύ βαριά από την προετοιμασία, ενώ οι Φαίακες ήταν καλύτεροι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και πήραν τη νίκη με 0-1 σ' ένα ματς που δεν είχε ρυθμό. Αυτό έγινε χάρη στο τέρμα του Γκόμεζ στο 35' με σουτ στην κίνηση στο δεύτερο δοκάρι, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν αρκετές φορές στο πρώτο 45λεπτο, με πρωταγωνιστή τον Χαβίτο. Το μακρινό σουτ του Ισπανού στο 15' μπλόκαρε ο Βελλίδης με διπλή προσπάθεια, όπως και τη σέντρα-σουτ στο αμέσως επόμενο λεπτό. Η πρώτη καλή στιγμή για τον «Άγιαξ» ήρθε στο 18', όταν το σουτ του Τσάβες κατέληξε στα χέρια του Σέτκους, ενώ η μεγάλη ευκαιρία ήταν στο 25'.

Ο Τσάβες έδωσε στον Γιάκο μέσα στην περιοχή, ο γκολκίπερ της Κέρκυρας δεν κατάφερε να απομακρύνει, αλλά... έβγαλε το σουτ του Γιάκου. Όπως προαναφέραμε, στο 35' η ομάδα του νησιού του Ιονίου βρήκε δίχτυα, με τον ΠΑΣ να βλέπει το γκολ του Τσουκαλά στο 43' να ακυρώνεται, καθώς προηγήθηκε χέρι του Τζημόπουλου.

Στην επανάληψη έγιναν αρκετές αλλαγές, το ματς είχε λίγα πράγματα, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για δύο φάσεις. Στο 82' ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Ακόστα και πέντε λεπτά αργότερα για χέρι, όμως σε αμφότερες τις περιπτώσεις ο Μήτσιος, που ήταν ο... άρχων της αναμέτρησης, δεν έδειξε την άσπρη βούλα.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με την κεφαλιά του Σαπαλίδη, που έφυγε εκτός στο 89', ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στις κερκίδες ήταν από πλευράς του ΠΑΣ ο Μιχάλης Μανιάς. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου των Ιωαννίνων προπονήθηκε στο ΠΕΑΚΙ νωρίτερα και στη συνέχεια μετέβη στους Ζωσιμάδες για να παρακολουθήσει από κοντά τη νέα του ομάδα.

Τέλος, το παρών στο γήπεδο έδωσαν και 700-800 φίλαθλοι του «Άγιαξ», όμως είδαν ότι η αγαπημένη τους ομάδα χρειάζεται ακόμα δουλειά για να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα.

Οι συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης (46' Σωτηρίου), Ντάσιος (79' Μουσκάι), Τζημόπουλος (72' Μπέριος), Μιχαήλ (79' Σκόνδρας), Κοροβέσης (46' Στρούνα), Τσάβεζ (72' Ηλιάδης), Λίλα (79' Ιωάννου), Τσουκαλάς (72' Χαρίσης), Κρητικός (46' Ακόστα), Γιάκος (79' Νάκος), Ίλιτς (72' Σαπαλίδης).

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέτκους (61' Κουτζαβασίλης), Μαραγκός (61' Βλάχος), Βενέτης (61' Καραγιαννίδης), Καϊκούτ (61' Παρασκευαΐδης), Ρόχας (61' Ζορμπάς), Γκόμεζ (61' Ναγιάρ), Καρντόσο (61' Κρητικός), Κανακούδης (61' Ανδρεόπουλος), Χαβίτο (61' Κοντός), Ομπράντοβιτς (46' Μπόρχα), Ντιμιτρόφσκι (61' Γεωργακόπουλος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα