«Όχι» Ολυμπιακού σε 12 εκατ. για Μανωλά!

Gazzetta team
«Όχι» Ολυμπιακού σε 12 εκατ. για Μανωλά!

bet365

Πρόταση από τις Νάπολι και Ρόμα για τον Κώστα Μανωλά δέχτηκε ο Ολυμπιακός, είπε όμως όχι σε προσφορά ύψους 12 εκατ. ευρώ, ζητώντας 15 εκατ.

Το ιταλικό ενδιαφέρον για τον στόπερ των Πειραιωτών καλά κρατεί και η Νάπολι με τη Ρόμα που έχει γίνει εδώ και καιρό γνωστό ότι «ζαχαρώνουν» τον διεθνή άσο, έκαναν επίσημη κρούση στους πρωταθλητές για την απόκτησή του. Η μία εκ των δύο προτάσεων μάλιστα που έφτασε στο μεγάλο Λιμάνι για τον Μανωλά έφτανε τα 12 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το «Goal», ωστόσο η απάντηση που εισέπραξαν οι Ιταλοί ήταν αρνητικοί.

Οι «ερυθρόλευκοι» κοστολογούν τον παίκτη τους στα 15 εκατ. ευρώ κι αυτό ήταν το ποσό που ζήτησαν για την παραχώρησή του. «Ο Μανωλάς δεν πωλείται με λιγότερα χρήματα», ξεκαθάρισε η πλευρά του Ολυμπιακού, κάτι άλλωστε που είχε διαμηνύσει και στη Γιουβέντους πριν από λίγες ημέρες, όταν είχε κάνει μία πρώτη επαφή για τον νεαρό στόπερ. Οι «μπιανκονέρι» πάντως φέρονται διατεθειμένοι να ξεκινήσουν έναν νέο κύκλο συζητήσεων για την απόκτησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα