«Πρόταση για Νάτχο η ΤΣΣΚΑ»

«Πρόταση για Νάτχο η ΤΣΣΚΑ»

Gazzetta team
«Πρόταση για Νάτχο η ΤΣΣΚΑ»

bet365

Ρεπορτάζ από το Ισραήλ στέλνουν τον Μπίμπρας Νάτχο στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αναφέροντας ότι του έχει καταθέσει μια... άκρως δελεαστική επίσημη πρόταση!

Ο Ισραηλινός φέρεται να έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, σύμφωνα με το sport5 της χώρας του, είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψει στη Ρωσία! Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η ΤΣΣΚΑ είναι διατεθειμένη να καλύψει τις υψηλές απαιτήσεις του, προσφέροντάς του ένα σημαντικό συμβόλαιο.

Η ομάδα της Μόσχας ήθελε τον παίκτη και στο παρελθόν και μάλιστα ήταν έτοιμη να προσφέρει περισσότερα από τρία εκατομμύρια για την απόκτησή του. Οι Ισραηλινοί αναφέρονται και στο ενδιαφέρον που υπάρχει από Τουρκία, τονίζοντας ωστόσο ότι η επιστροφή στη Ρωσία είναι πιο δελεαστική για τον ίδιο! O Nάτχο, ο οποίος είναι ελεύθερος, είχε αγωνιστεί για τέσσερα χρόνια στη Ρούμπιν Καζάν, πριν αποκτηθεί για έξι μήνες από τον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα