Και του χρόνου για ICC ο Ολυμπιακός

Και του χρόνου για ICC ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Και του χρόνου για ICC ο Ολυμπιακός

bet365

O Ολυμπιακός κέρδισε για τα καλά τις εντυπώσεις στις ΗΠΑ βάζοντας γερές βάσεις για την συμμετοχή του στο τουρνουά και την επόμενη σεζόν.

Τα συν για τους Πειραιώτες στην Αμερική δεν ήταν μόνο αγωνιστικά. Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να βρεθεί δίπλα σε ομάδες μεγάλου βεληνεκούς και να αποκτήσει εμπειρίες και παραστάσεις σε όλα τα επίπεδα και όλους τους τομείς. Να ανταλλάξει απόψεις, να παρουσιάσει την δυναμική του και να κάνει ακόμα πιο γνωστό το όνομά του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ακόμα του δόθηκε η δυνατότητα να κάνει άνοιγμα όχι μόνο στον φίλαθλο κόσμο του αλλά και στην αγορά των ΗΠΑ γενικότερα.

Οι διοργανωτές του ICC είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για την παρουσία των πρωταθλητών Ελλάδας. Και αναμφίβολα στο πλάνο τους είναι η πρόσκληση των ερυθρόλευκων και την επόμενη σεζόν, καθότι το τουρνουά πρόκειται να συνεχιστεί. Για τον Μίτσελ, τους ποδοσφαιριστές και συνολικά όλους τους ανθρώπους της ομάδας η αναγνώριση από τους Αμερικανούς αλλά και απ' όλες τις μεγάλες ομάδες που αντιμετώπισαν είναι δεδομένη. Πάντως το καλοκαίρι του 2015 ενδεχομένως να διεξαχθούν παράλληλα δύο τουρνουά. Ένα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και άλλο ένα στην Ασία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα