Οι ερυθρόλευκες επιλογές για τα χαφ

Οι ερυθρόλευκες επιλογές για τα χαφ

Δημήτρης Τομαράς
Οι ερυθρόλευκες επιλογές για τα χαφ

bet365

Ο Μίτσελ θέλει πιο πολύ τον Άμραμπατ για τα χαφ ενώ στο ερυθρόλευκο μικροσκόπιο παραμένει ο Νιάνγκ. Υπάρχουν και πολύ δύσκολες περιπτώσεις. όπως των Κάμπελ και Σούσο.

Ο Ολυμπιακός ναι μεν έχει ρίξει το βάρος του για την εύρεση ενός φορ-killer (και ενώ προσπαθεί να τελειώσει θετικά την υπόθεση του Άλαν Πουλίδο) όμως δεν έχει αφήσει και το μέτωπο του ακραίου. Εκεί όπου ο Ισπανός τεχνικός έχει δείξει σαφή προτίμηση στην δύσκολη περίπτωση του Νορντίν Άμραμπατ. Δεν είναι όμως μόνο ο Μαροκινός διεθνής που απασχολεί τους Πειραιώτες.

Στην λίστα τους παραμένει ο Εμπαγιέ Νιάνγκ ενώ κάποιοι δεν ξεγράφουν ακόμα τελείως τον Ρομπίνιο. Φυσικά για το τεχνικό τιμ και την διοίκηση το ιδανικό σενάριο θα ήταν η επιστροφή του Τζόελ Κάμπελ, κάτι που όμως φαντάζει αλλά και είναι πολύ δύσκολο. Μία ακόμα εναλλακτική (εξίσου πολύ δύσκολη) είναι αυτή του Σούσο, του νεαρού Ισπανού άσου της Λίβερπουλ.

Ενός παίκτη τον οποίο ο Ολυμπιακός κυνηγά εδώ και δύο περίπου χρόνια. Κατά το παρελθόν (σ.σ. κυρίως πέρυσι) είχε προσπαθήσει να τον κλείσει με δανεισμό, δίχως όμως επιτυχία. Κατά τα άλλα ως προς τον φορ πέραν του Πουλίδο για τον δεύτερο επιθετικό υπάρχουν τα ονόματα των Γκουιντέτι, Βόσεν, Σανόγκο, Πάντεφ και όχι μόνο. Είναι δεδομένο πάντως πως οι ερυθρόλευκοι από Δευτέρα θα φουλάρουν ξανά για να ολοκληρώσουν το φετινό τους ρόστερ ενώ φυσικά εκκρεμούν ακόμα οι αποχωρήσεις που θα υπάρξουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα