Προπόνηση ΠΑΟΚ στο Σαν Πάολο

Προπόνηση ΠΑΟΚ στο Σαν Πάολο

Gazzetta team
Προπόνηση ΠΑΟΚ στο Σαν Πάολο

bet365

Προπόνηση στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το φιλικό με την Νάπολι πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ με τον Αναστασιάδη να δείχνει 11αδα, αλλά κι να δουλεύει σε τακτική και στημένα.

Στο γήπεδο της Νάπολι προπονήθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο ΠΑΟΚ. Η προπόνηση ήταν χαμηλής επιβάρυνσης, με ασκήσεις τεχνικής για προθέρμανση και ένα διπλό σε ολόκληρο τον αγωνιστικό χώρο 10 εναντίον 10.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έδωσε συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες κατά τη διάρκεια του διπλού και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ασκήσεις αποκατάστασης. Κατά την διάρκεια της προπόνησης ο Έλληνας τεχνικός χώρισε την ομάδα του σε δύο γκρουπ των 10 παικτών. Και τα δύο γκρουπ παρατάχθηκαν σε σύστημα 3-4-3.
Στην πρώτη ομάδα ήταν οι: Γιακουμής στο τέρμα, Ποζατζίδης, Κατσικάς και Σκόνδρας στην άμυνα, κεντρικά χαφ έπαιξαν οι Τζανδάρης και Μαντούρο στο κέντρο και αριστερά ο Ρατς και δεξιά ο Κωνσταντινίδης. Στην επίθεση δεξιά κινήθηκε ο Μακ και στην κορυφή ο Στέφανος Αθανασιάδης.
Στην δεύτερη ομάδα οι: Γλύκος, Σπυρόπουλος, Βίτορ και Κίτσιου στην άμυνα και κεντρικά χαφ ο Κάτσε με τον Σαββίδη. Δεξιά τους έπαιξε ο Γκολάσα, αριστερά ο Μάρτενς και μπροστά ο Περέιρα με τον Κουλούρη.

Κανένα πρόβλημα δεν προέκυψε την τελευταία στιγμή και οι 20 παίκτες της αποστολής επέστρεψαν στο ξενοδοχείο αμέσως μετά την προπόνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα