Πελεγκρίνι: «Περιμένω δυνατό ματς, φοβάμαι τον αγωνιστικό χώρο»

Δημήτρης Τομαράς
Πελεγκρίνι: «Περιμένω δυνατό ματς, φοβάμαι τον αγωνιστικό χώρο»

bet365

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου για το ματς με τον Ολυμπιακό τόνισε πως περιμένει δυνατό ματς ενώ παράλληλα εξέφρασε τον προβληματισμό του για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Ο Πελεγκρίνι εκδήλωσε αρχικά την ανησυχία του για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του σταδίου TFC Bank. «Προσωπικά περιμένω ένα δυνατό ματς με τον Ολυμπιακό, όμως φοβάμαι τον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω πως η κατάσταση του γηπέδου δεν είναι όπως πρέπει και ότι υπάρχει αρκετά υψηλός κίνδυνος να τραυματιστούν οι παίκτες. Πρέπει πρώτα να κοιτάζουμε την ασφάλεια και την σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Προσωπικά αυτό κοιτάζω πρώτα. Ελπίζω να μην υπάρξουν προβλήματα. Επίσης αυτή η κατάσταση σημαίνει πως δεν θα είναι εύκολο να παιχθεί καλή μπάλα από τις δύο ομάδες. Και στο γήπεδο που παίξαμε με την Λίβερπουλ είχαμε πρόβλημα με το γήπεδο. Ήταν όμως σε πιο καλή κατάσταση σε σχέση με το τωρινό και έτσι αγωνιστήκαμε πιο καλά.

Αν και δεν υπάρχει πλέον ο απαραίτητος χρόνος για να διορθωθεί η κατάσταση ελπίζω και πιστεύω πως θα γίνουν προσπάθειες ώστε να δούμε το γήπεδο σε πιο καλή κατάσταση το Σάββατο», τόνισε αρχικά. Επίσης ανέφερε πως οι Σίλβα και Νασρί θα πάρουν χρόνο με τον Ολυμπιακό και ότι είναι πολύ ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα της ομάδας στο τουρνουά των ΗΠΑ.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το πρόσωπο της ομάδας. Έως τώρα δείχνουμε συνολικά πολύ καλή εικόνα. Έχουμε βελτιωθεί αισθητά από την πρώτη ημέρα που ξεκινήσαμε. Έχουμε δύο ακόμα εβδομάδες για την έναρξη των υποχρεώσεών μας. Προσπαθούμε έτσι ώστε η ομάδα μας να είναι όσο πιο έτοιμη γίνεται για το ξεκίνημα της σεζόν», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα