Πρώτη για Χασελμπάινκ με Βέροια

Πρώτη για Χασελμπάινκ με Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Πρώτη για Χασελμπάινκ με Βέροια

bet365

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της Βέροιας έκανε σήμερα ο Νάιτζελ Χασελμπάινκ, ο οποίος ανακοινώθηκε χθες από τη «βασίλισσα του βορρά».

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Βέροιας αποτελεί ο Νάιτζελ Χασελμπάινκ και σήμερα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ως ποδοσφαιριστής της «βασίλισσας του Βορρά». Ο Ολλανδός πήγε χθες το βράδυ στη Νάουσα, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο, και σήμερα συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα. Αυτό κύλησε δίχως προβλήματα, με τον Χοσέ Γκρανέρο να έχει άπαντες στη διάθεσή του.

Από εκεί και πέρα, μετά το φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο τεχνικός του συλλόγου της Ημαθίας έκανε λόγο για 5-6 προσθήκες. Η πρώτη ήταν του Χασελμπάινκ και απομένουν άλλες 4-5 για να συμπληρωθεί το ρόστερ της νέας σεζόν. Οι άνθρωποι της ομάδας εξακολουθούν να βρίσκονται σε επαφές με παίκτες, όμως δε διαρρέει κάτι περαιτέρω από την ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα