Aνακοίνωσε τον Μποτία ο Ολυμπιακός!

Aνακοίνωσε τον Μποτία ο Ολυμπιακός!

Δημήτρης Τομαράς
Aνακοίνωσε τον Μποτία ο Ολυμπιακός!

bet365

Όπως αναμένονταν ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μποτία το απόγευμα της Παρασκευής και πλέον μένει να δούμε τι θα γίνει με τον Μανωλά. Ανακοίνωση και από την Σεβίλλη.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλμπέρτο Μποτία. Με ένα λιτό κείμενο οι ερυθρόλευκοι έκαναν γνωστό πως οριστικοποιήθηκε η μετακίνηση του παίκτη που ήρθε στο Λιμάνι ως αντί-Μανωλάς. Αναφορά στην χρονική διάρκεια της συμφωνίας των δύο πλευρών δεν έγινε, κάτι που αποτελεί πάγια τακτική των πρωταθλητών Ελλάδας σε τέτοιες περιπτώσεις. Παρά τις πληροφορίες που υπήρχαν αρχικά για μονοετή δανεισμό με οψιόν αγοράς οι νέες πληροφορίες από την Ισπανία μιλούν για διετές συμβόλαιο συνεργασίας (σ.σ. κάποιες πηγές έκαναν λόγο και για τρία χρόνια) με τον Ολυμπιακό να έχει δώσει 1,8 με 2 εκατ. ευρώ για την μεταγραφή.

Η ανακοίνωση για τον Αλμπέρτο Μποτία ανοίγει τον δρόμο για την παραχώρηση του Κώστα Μανωλά με τις εξελίξεις να δρομολογούνται άμεσα. Για τον Μανωλά κάθε μέρα που θα περνάει θα είναι κρίσιμη με την Γιουβέντους να συνεχίζει να... επιμένει για τον διεθνή στόπερ. Ανακοίνωση όμως για την Μποτία εξέδωσε και η Σεβίλλη. Οι Σεβιγιάνοι ενημέρωσαν πως ο παίκτης πλέον ανήκει στον Ολυμπιακό μετά την συμφωνία των δύο ομάδων αλλά και το γεγονός πως πέρασε με επιτυχία τα απαιτούμενα τεστ, υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες. Φυσικά και του ευχήθηκαν ό,τι καλύτερο για την συνέχεια της καριέρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα