O Ολυμπιακός στο στάδιο TCF Bank (vid)

O Ολυμπιακός στο στάδιο TCF Bank (vid)

Δημήτρης Τομαράς
O Ολυμπιακός στο στάδιο TCF Bank (vid)

bet365

Το στάδιο TFC Bank που μετράει μόλις 5 χρόνια... ζωής θα φιλοξενήσει τον τρίτο αγώνα του Ολυμπιακού για την πρώτη φάση του διεθνούς τουρνουά των ΗΠΑ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

Στις 2 Αυγούστου, η ομάδα του Ολυμπιακού θα βρεθεί στο campus του Πανεπιστημίου της Μινεσότα, όπου είναι το γήπεδο της ομώνυμης ομάδας.Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο στάδιο, το οποίο διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα video board της χώρας και ξεφεύγει από τα συνηθισμένα στάδια κολλεγιακού ποδοσφαίρου.

Ο Ολυμπιακός μαζί με την Σίτι πρόκειται να... εγκαινιάσουν το συγκεκριμένο γήπεδο. Και διότι παρά το γεγονός πως το TCF Bank ήταν μία από τις έδρες που εξετάστηκαν για να συμπεριληφθούν στην υποψηφιότητα των ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 και του 2022, ο αγώνας των πρωταθλητών με τους «Πολίτες» θα είναι ο πρώτος που θα φιλοξενηθεί εκεί.

Όποιος θέλει να προμηθευτεί εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής εδώ. Η ταυτότητα του γηπέδου έχει ως εξής:

TCF Bank Stadium

Πόλη: Μινεάπολη
Έτος κατασκευής: 2009
Χωρητικότητα: 50.850
Γηπεδούχος: University of Minnesota

* Στην Gallery δείτε ένα βίντεο για το συγκεκριμένο γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα