Βούκιτς: «Δεν με ήθελαν στον ΠΑΟΚ»

Βούκιτς: «Δεν με ήθελαν στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Βούκιτς: «Δεν με ήθελαν στον ΠΑΟΚ»

bet365

Επιμένει ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς να κατηγορεί ανθρώπους του ΠΑΟΚ για το γεγονός ότι δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο του. «Υπήρχαν άνθρωποι στον ΠΑΟΚ που δε με ήθελαν, ο Ιβάν δεν είχε πρόβλημα», είπε.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Arena Press, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός τονίζει: «Ο προπονητής άκουσε άσχημα λόγια για μένα από κάποιους ανθρώπους που δεν με ήθελαν στην ομάδα. Δεν ξέρω ποιος. Μου είπε ότι δεν με χρειάζεται γιατί δεν μπορώ να παίξω πάνω από ένα ημίχρονο. Αυτό δεν είναι αλήθεια».

Και προσθέτει: «Αυτό που θέλω να ξέρουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι πως έδωσα τα πάντα για την ομάδα τον 1,5 χρόνο που φορούσα τη φανέλα, ήθελα να μείνω αλλά δεν πειράζει. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Εγώ θα αγαπώ πάντα τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα