«Εξαφανίστηκε» ο Γκαρσία από τον ΠΑΟΚ

«Εξαφανίστηκε» ο Γκαρσία από τον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
«Εξαφανίστηκε» ο Γκαρσία από τον ΠΑΟΚ

bet365

Νέο πρόβλημα με τον Πάμπλο Γκαρσία φαίνεται πως έχει προκύψει στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Ουρουγουανός, για τρίτη διαδοχική μέρα, αρνήθηκε να συμμετέχει στην προπόνηση της ομάδας!

Το πρόβλημα στις σχέσεις ΠΑΟΚ – Γκαρσία έχει προκύψει από το γεγονός, ότι ο Πάμπλο είναι στον αέρα, καθώς δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο. Η πρόταση από τη διοίκηση κατατέθηκε πριν από λίγες μέρες και ήταν για μονοετές συμβόλαιο, αλλά ο Γκαρσία θεώρησε τους οικονομικούς όρους προσβλητικούς για την ιστορία του και δεν πήγε στις προπονήσεις του τελευταίου διημέρου, φανερά δυσαρεστημένος και απογοητευμένος από τη στάση της διοίκησης.

Από σεβασμό στην προσπάθεια που ξεκίνησε ο Αγγελος Αναστασιάδης, δεν τον ενόχλησε καθόλου για το προσωπικό του ζήτημα και ούτε πρόκειται να το κάνει.

Αυτή η εξέλιξη, ίσως οδηγήσει στην παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη για να βρεθεί λύση στο θέμα που προέκυψε και ταράζει το κλίμα στις τάξεις της ομάδας.

Πάντως ο Πάμπλο Γκαρσία δεν είναι ούτε στην αποστολή της ομάδας για την Ιταλία, για το φιλικό με τη Νάπολι...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα