Στην Ελλάδα για τις... ανακοινώσεις ο Μποτία (vid)

Στην Ελλάδα για τις... ανακοινώσεις ο Μποτία (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Στην Ελλάδα για τις... ανακοινώσεις ο Μποτία (vid)

bet365

Ο Αλμπέρτο Μποτία είναι από το βράδυ της Πέμπτης στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Την Παρασκευή οι ανακοινώσεις.

Ο Ισπανός αμυντικός είναι ήδη στην χώρα μας προκειμένου να κλείσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έφτασε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης (σ.σ. η άφιξή του αναμενόταν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα). Εφόσον περάσει με επιτυχία τις εξετάσεις του (στις οποίες θα υποβληθεί την Παρασκευή) και όλα πάνε κατ' ευχήν θα ανακοινωθεί την Παρασκευή ή όποτε αυτό καταστεί εφικτό.

Ο Αλμπέρτο Μποτία θα προστεθεί στο ρόστερ των Πειραιωτών ως αντί-Μανωλάς, από την στιγμή που ο Έλληνας αμυντικός είναι να παραχωρηθεί σύντομα. Πρόκειται για μία προσωπική επιλογή του Μίτσελ, που τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και πιστεύει πως θα προσφέρει πολλά στους ερυθρόλευκους. Για τον 25χρονο αμυντικό η Σεβίλλη είχε ανακοινώσει από το πρωί το deal με τον Ολυμπιακό και πως θα ταξίδευε άμεσα στην χώρα μας.

Το πρόγραμμα για τον Μποτία πέραν των εξετάσεων προβλέπει ξενάγηση σε Καραϊσκάκη και Ρέντη. Από την στιγμή που θα οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του θα μπει και σε ρυθμό προπονήσεων προκειμένου να είναι σε φουλ ετοιμότητα όταν θα τον χρειαστεί ο ερυθρόλευκος κόουτς. Στην Ισπανία πάντως μιλούν για ετήσιο δανεισμό από την Σεβίλλη με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Φυσικά ο Μποτία έρχεται ως ο αντί-Μανωλάς. Ως τον παίκτη που θα διαδεχθεί τον Έλληνα διεθνή στόπερ, που εκτός απροόπτου θα πάρει σύντομα μεταγραφή με τις ομάδες που ερίζουν για την απόκτησή του να είναι αρκετές. Εκτός αυτού ο Ολυμπιακός μένει πλέον να κλείσει έναν ακραίο και έναν φορ και ενώ υπάρχει και η πιθανότητα και για 3η προσθήκη μέσα στον Αύγουστο.

* Δείτε στην Gallery ένα video αφιερωμένο στον Μποτία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα