«Ζωντανός» ο Ολυμπιακός για Κάμπελ!

Gazzetta team
«Ζωντανός» ο Ολυμπιακός για Κάμπελ!

bet365

Δύσκολα θα μείνει στην Άρσεναλ ο Κάμπελ και αν δεν πουληθεί, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο για τον δανεισμό του!

Ανατροπή δεδομένων φαίνεται να υπάρχει στο θέμα του Κάμπελ, ο οποίος δεν αποκλείεται, τελικά, να φορέσει για ακόμα μία σεζόν τα «ερυθρόλευκα»! Σύμφωνα με την εφημερίδα «SportDay», ο Κοσταρικανός δεν θα μείνει στην Άρσεναλ, η οποία... ψάχνεται να τον παραχωρήσει, αφού δεν δείχνει έτοιμος για το ρόστερ των «κανονιέρηδων».

Αν, μάλιστα, δεν βρεθεί ομάδα να τον αγοράσει, τότε ο Ολυμπιακός θα έχει τον πρώτο λόγο για τον δανεισμό του, αφού στους πρωταθλητές Ελλάδας παρουσίασε σημαντική βελτίωση, κάτι που δεν παραβλέπει, ούτε ο παίκτης, ούτε και η ομάδα του. Βέβαια, οι εμφανίσεις του σε Τσάμπιονς Λιγκ και Μουντιάλ, έχουν τραβήξει τα βλέμματα, όμως η Άρσεναλ δεν σκοπεύει να... ξεπουλήσει, ενώ δεν είναι καθόλου αρνητική να τον κρατήσει, μιας και υπάρχει πίστη στο ταλέντο και στην προοπτική περαιτέρω εξέλιξης που έχει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα