Ξεμούδιασμα με «τεσσάρα» για Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Ξεμούδιασμα με «τεσσάρα» για Ξάνθη

bet365

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν είχαν οι παίκτες της Ξάνθης, που έπαιξαν «οικογενειακό διπλό» με την Κ20, την οποία κέρδισαν με 4-0.

«Οικογενειακό διπλό» με την ομάδα Κ20 περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης. Αυτό έγινε παρουσία αρκετών φιλάθλων στα Πηγάδια, με τους «μεγάλους» να φιλοδωρούν με τέσσερα τέρματα τους «μικρούς». Ο Ράνος άνοιξε το σκορ, ενώ ο Καπετάνος με δύο προσωπικά του τέρματα έγραψε το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Σολτάνι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, ενώ ο Λισγάρας θα μπορούσε να ανεβάσει κι άλλο τον δείκτη του σκορ, αλλά σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι στο πρώτο μέρος. Τέλος, ο Σάκης Τσιώλης είχε τη δυνατότητα να τσεκάρει και κάποιους εκ των ποδοσφαιριστών της ομάδας Νέων.

Στο πρώτο μέρος αγωνίστηκαν οι: Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Πασχαλάκης, Καρυπίδης, Λισγάρας, Παπαστεριανός, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Ράνος, Καπετάνος, Λουσέρο

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Γκαραβέλης, Κολλαράς, Τσαμούρης, Γούτας, Μπέρτος, Σολτάνι, Ολιβέιρα, Μπαρέττα, Νάκας, Ορφανίδης Π., Κάλβο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα