Γκρανέρο: «Μεταγραφές εντός της εβδομάδας»

Γκρανέρο: «Μεταγραφές εντός της εβδομάδας»

Νίκος Τσιώκος
Γκρανέρο: «Μεταγραφές εντός της εβδομάδας»

bet365

Ο Χοσέ Γκρανέρο αποκάλυψε πως θα γίνουν κινήσεις από τη Βέροια στο μεταγραφικό κομμάτι εντός της εβδομάδας που διανύουμε, αλλά και ότι θα υπάρξουν συνολικά 5-6 προσθήκες στο ρόστερ.

Ικανοποιημένος, παρά την ήττα, από την ανταπόκριση που είχαν οι ποδοσφαιριστές του έμεινε ο Χοσέ Γκρανέρο, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος μετά το ματς σε δηλώσεις του στην τοπική ιστοσελίδα kerkidasport.gr.

Ο τεχνικός της Βέροιας δήλωσε χαρούμενος από τη συμπεριφορά των παικτών του και αποκάλυψε ότι θα γίνουν προσθήκες στο ρόστερ εντός της εβδομάδας που διανύουμε, αλλά και 5-6 συνολικά κατά το υπόλοιπο της μεταγραφικής περιόδου. «Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμασταν ακόμα τόσο έτοιμοι έχοντας απέναντί μας μια ομάδα περισσότερο προετοιμασμένη.

Το ρόστερ μας είναι ακόμα περιορισμένο, ενώ μας έλειψαν και οι Αμαραντίδης, Εσπάρθα και Καλί που δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι. Κατεβήκαμε από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας και η κόπωση ήταν φανερή στους ποδοσφαιριστές μου. Παρ' όλα αυτά μένω ικανοποιημένος από την ανταπόκριση που είχαν, καθώς κάναμε περισσότερες ευκαιρίες από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος όπως γνωρίζετε διατήρησε τον βασικό κορμό του από πέρυσι.

Είναι μια ομάδα συμπαγής με παίκτες που γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους. Θα μου άρεσε αυτό το παιχνίδι να γίνει πιο αργά, αλλά παρ' όλα αυτά είμαι χαρούμενος από την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών μου, οι οποίοι έκαναν μια τίμια δουλειά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δίνουμε λεπτά συμμετοχής και σε κάποια νεαρά παιδιά μέχρι το ρόστερ να είναι αυτό που περιμένουμε», ήταν, αρχικά, τα λόγια του.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε πότε περιμένει να ολοκληρωθεί το ρόστερ και αναφέρθηκε στις κινήσεις που αναμένεται να γίνουν. «Ελπίζω το συντομότερο δυνατό, καθώς όπως καταλαβαίνετε θα πρέπει να ενσωματωθούν και αυτοί με τα υπόλοιπα παιδιά και να φτάσουν στο ίδιο επίπεδο προετοιμασίας.

Επομένως τους θέλουμε το γρηγορότερο κοντά μας. Περιμένουμε τη μεταγραφική ενίσχυση και πιστεύω ότι θα έχουμε αυτή την εβδομάδα κάποιες προσθήκες. Υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με κάποιους παίκτες και είναι θέμα ωρών ή ημερών, ώστε να κλείσουν κάποιες υποθέσεις.

Δεν έχω παράπονο από τους ανθρώπους της ομάδας που δουλεύουν πολύ πάνω σ' αυτό το κομμάτι. Πιστεύω ότι θα γίνουν ακόμα 5-6 προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό. Αυτό που επιθυμώ είναι να δουλέψω με ένα ρόστερ 22-23 ατόμων», πρόσθεσε ο Γκρανέρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα