Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ΠΑΟΚτσήδες

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ΠΑΟΚτσήδες

Gazzetta team
Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ΠΑΟΚτσήδες

bet365

Μετά το διήμερο ρεπό οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στην καθημερινότητά τους με διπλή προπόνηση. Μάλιστα η απογευματινή κράτησε δύο ώρες με τον Ποζατζίδη να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς.

Για πάνω από δυο ώρες βρέθηκαν το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο της Τούμπας για την απογευματινή προπόνηση. Μετά από μια καθιερωμένη ομιλία στα αποδυτήρια από τον Άγγελο Αναστασιάδη, οι παίκτες βγήκαν στο γήπεδο για να ακολουθήσουν το πρόγραμμά τους. Σε αντίθεση με την πρωινή, η απογευματινή προπόνηση ήταν εξ ολοκλήρου αφιερωμένη σε ασκήσεις με μπάλα. Μετά την προθέρμανση και κάποιες ασκήσεις προσαρμογής οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες για να παίξουν ανταγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Για πρώτη φορά σήμερα έπιασαν μπάλα και οι διεθνείς, οι οποίοι ακολουθούσαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Στο πρόγραμμα συμμετείχε κανονικά και ο Στέλιος Ποζατζίδης που είχε επιστρέψει με πρόβλημα τραυματισμού από την Ολλανδία. Και για αύριο έχουν προγραμματιστεί δυο προπονήσεις (10 Μεσήμβρια – 18:30 Τούμπα) και αύριο θα ανακοινωθεί η αποστολή για το φιλικό με τη Νάπολι. Όσοι μείνουν εδώ θα συνεχίσουν προπονήσεις με μέλη του τεχνικού τιμ που θα παραμείνουν γι αυτόν το λόγο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα