Φιλικό: Καλλονή - Αλ Κορ 3-0

Νίκος Τσιώκος
Φιλικό: Καλλονή - Αλ Κορ 3-0

bet365

Με «τριάρα» (3-0) επί της Αλ Κορ από το Κατάρ ολοκλήρωσε τα φιλικά της επί ιταλικού εδάφους η Καλλονή. Κριπιντίρης, Ναβάρο, Κύπρου οι σκόρερ, δοκάρι ο Μπαρέρα.

Το τελευταίο της φιλικό επί ιταλικού εδάφους έδωσε σήμερα στο Κοκάλιο η Καλλονή. Αντίπαλος ήταν η Αλ Κορ από το Κατάρ, την οποία κέρδισε με 3-0 δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία σ' ένα ακόμα... τεστ.

Η ομάδα της Μυτιλήνης είναι την πρώτη καλή στιγμή στο 15', όταν το σουτ του Βλαστέλλη σταμάτησε στους αντίπαλους αμυντικούς, όπως και αυτό του Στεφάνοβιτς στο αμέσως επόμενο λεπτό. Ένα μακρινό σουτ του Κύπρου στο 20' μπλοκαρίστηκε με δεύτερη προσπάθεια από τον αντίπαλο γκολκίπερ και στο 24' ήρθε το γκολ για τον σύλλογο της Λέσβου.

Ο Στεφάνοβιτς εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κριπιντίρης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στην επανάληψη έγιναν αρκετές αλλαγές, όμως η ΑΕΛΚ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και σημείωσε δύο ακόμα τέρματα.

Ο Ναβάρο με δεξί σουτ στο 47' έγραψε το 2-0 και στο 60' ο Αμπντούλ βρήκε με παράλληλη μπαλιά στο ύψος του πέναλτι τον Κύπρου, ο οποίος με ωραίο μονοκόμματο σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη, που είδε πολύ θετικά πράγματα σε όλα τα φιλικά, είχε και δοκάρι στο 85', όταν ο Μπαρέρα με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι γι' αύριο είναι προγραμματισμένη η επιστροφή της αποστολή στη βάση της, έπειτα από δύο εβδομάδες στη γειτονική χώρα.

Καλλονή: Μπράνιμιρ, Ναβάρο (80' Κεϊτά), Κριπιντίρης (62' Μπαρέρα), Πιπίνης (46' Γιορέντε), Χωριάνοπουλος, Γιουκαρής (46' Αμπντούλ), Αντέγιο, Στεφάνοβιτς (61' Γιώργου), Βλαστέλλης, Μίνγκας (46' Αγρίτης), Κύπρου (61' Μπουρούς).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα