Ρόουλινς: «Ο Ρομπίνιο δεν έχει αποφασίσει ακόμα»

Ρόουλινς: «Ο Ρομπίνιο δεν έχει αποφασίσει ακόμα»

Δημήτρης Τομαράς
Ρόουλινς: «Ο Ρομπίνιο δεν έχει αποφασίσει ακόμα»

bet365

Ο πρόεδρος της Ορλάντο επιβεβαίωσε τις επαφές για Ρομπίνιο, υπογραμμίζοντας πως τον θέλει για ένα εξάμηνο και ότι εκείνος δεν αποφάσισε ακόμα το τι θέλει. Αποσύρεται η Φλαμένγκο.

Ο Φιλ Ρόουλινς, πρόεδρος της Ορλάντο, μίλησε στα ιταλικά media για τον Ρομπίνιο, που εδώ και αρκετές ημέρες είναι στο μεταγραφικό προσκήνιο και για τον Ολυμπιακό. «Θεωρώ πως είναι μία περίπτωση που μπορεί να κλείσει σε εμάς. Εμείς όμως τον θέλουμε για έξι μήνες και εάν μας ικανοποιήσει το καλοκαίρι να του κάνουμε μετά νέο συμβόλαιο. Συζητάμε ακόμα με την Μίλαν όμως ο παίκτης δεν έχει καταλήξει ακόμα στην απόφασή του. Δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι θέλει.

Ο Ρομπίνιο θα αποφασίσει το τι θέλει να κάνει. Η Μίλαν θα μας πει τι ζητά και εμείς από την μεριά μας τι μπορούμε και επιθυμούμε να δώσουμε για τον παίκτη», σχολίασε σχετικά. Εκτός αυτού η Φλαμένγκο μέσω των παραγόντων της έκανε γνωστό πως αποσύρεται από την διεκδίκηση του παίκτη. Τα χρέη της είναι αρκετά ενώ οι χορηγοί της θεωρούν υπερβολικό το ποσό που απαιτείται για να κλείσει ο Ρομπίνιο. Δήλωση για το θέμα έκανε και ο πρόεδρος του συλλόγου. Ο Ολυμπιακός πάντως δεν έχει αναφέρει το παραμικρό για την υπόθεση του Ρομπίνιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα