Σκόραρε ξανά ο Μπαϊκαρά

Νίκος Τσιώκος
Σκόραρε ξανά ο Μπαϊκαρά

bet365

Ο Ντενίζ Μπαϊκαρά σκόραρε και στο «διπλό» της σημερινής προπόνησης του Πανθρακικού δείχνοντας πως θα αποτελέσει από τους σημαντικότερους... κρίκους των ακριτών τη νέα σεζόν.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Πανθρακικού επί πολωνικού εδάφους, τη στιγμή που έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της αποστολής στην Κομοτηνή. Το πρόγραμμα περιελάμβανε φυσικής κατάστασασης και εν συνεχεία οι ακρίτες χώρις το γήπεδο στο μισό και έπαιξαν «διπλό».

Σε αυτό η μπλε ομάδα αναδείχτηκε νικήτρια, με τον Ντενίζ Μπαϊκαρά να βρίσκει ξανά δίχτυα (σκόραρε και στη φιλική νίκη ιεπί της Αστόντ) και να δείχνει ότι θα αποτελέσει έναν από τους παίκτες-κλειδιά του συλλόγου τη νέα αγωνιστική περίοδο. Από την πλευρά του, ο Άκης Μάντζιος είχε την ευκαιρία να δουλέψει στη σωστή κυκλοφορία και στην αμυντική και επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Μεχία: «Όσο πιο ψηλά με τον Πανθρακικό»

Από εκεί και πέρα, δηλώσεις στο περιθώριο της προετοιμασίας έκανε ο Αλφρέντο Μεχία. Ο νεοαποκτηθείς 24χρονος αμυντικός χαφ από την Ονδούρα έχει στόχο να πάει όσο το δυνατόν ψηλότερα με τον Πανθρακικό και μέσω... Κομοτηνής να επιστρέψει στην Εθνική.

«Είναι θετικό ότι στην ομάδα υπάρχουν Ισπανόφωνοι παίκτες κι έτσι μπορώ να επικοινωνώ καλύτερα με τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές. Όλο αυτό βοηθάει, ώστε να προσαρμοστώ πιο γρήγορα και να βοηθήσω την ομάδα. Φανταστική συμπεριφορά είχα και από τους Έλληνες που σχεδόν με αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας.

Μέχρι τώρα πάμε καλά, υπάρχει κούραση από τις συνεχείς προπονήσεις, αλλά η συγκεκριμένη περίοδος είναι έτσι. Υπάρχουν και τα φιλικά παιχνίδια, ώστε να εφαρμόζουμε αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις. Κατ' αρχήν θέλω να φτάσω με τον Πανθρακικό όσο το δυνατόν πιο ψηλά και να κάνουμε υπερήφανους τους εαυτούς μας, τους προπονητές, τη διοίκηση και όλους τους φιλάθλους μας.

Αν το καταφέρουμε αυτό, θα έχω πετύχει ένα σημαντικό μέρος των στόχων μου. Θέλω η καλή πορεία του Πανθρακικού να με βοηθήσει, ώστε να επιστρέψω πάλι στην Εθνική ομάδα και να αυξήσω τον αριθμό των συμμετοχών μου», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα