Έτοιμος για το πρώτο βήμα ο Παναθηναϊκός

Έτοιμος για το πρώτο βήμα ο Παναθηναϊκός

Νίκος Αθανασίου
Έτοιμος για το πρώτο βήμα ο Παναθηναϊκός

bet365

Ραντεβού με την ιστορία του έχει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος καλείται να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στη Λιέγη απέναντι στην Σταντάρ (21:00, OTE SPORT1). ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΛΙΕΓΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Οι «πράσινοι» επιστρέφουν στο Champions League, όπου καλούνται πρώτα να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Σταντάρ Λιέγης και στη συνέχεια να διεκδικήσουν μέσω των πλέι οφ την πρόκριση στους ομίλους.

Ο Γιάννης Αναστασίου θα παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2. Όσον αφορά την ενδεκάδα, από την στιγμή που ο Πέτριτς έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στην μέση τότε αναμένεται να ξεκινήσει βασικός. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Κοτσόλης, αριστερά στην άμυνα ο Νάνο, δεξιά ο Τριανταφυλλόπουλος και στόπερ ο Σίλντενφελντ με τον Κουτρουμπή. Ο Μέντες σε ρόλο αμυντικού μέσου, έχοντας μπροστά του Λαγό και Ζέκα. Ο Ατζαγκούν ως επιτελικός πίσω από τους Μπεργκ και Πέτριτς σε 4-4-2 ρόμβο.

Από την άλλη ο Γκάι Λουζόν θα παρατάξει και αυτός την ομάδα του με 4-4-2 χρησιμοποιώντας κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό την ενδεκάδα που κέρδισε 3-0 την Σαρλερουά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καβασίμα, με τον Σταμ δεξί μπακ, τους Αρσλαντάγκιτς και Τεσέιρα στο κέντρο της άμυνας και αριστερό μπακ ο Βαντάμ. Δίδυμο στον άξονα, ο Λουμάνζα και ο Μαρκέ. Δεξί χαφ ο Καρσελά, αριστερό ο Μ' Μπία και στην κορυφή ο Εζεκιέλ και ο Ντε Καμάργκο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα