Στέλνουν ξανά Λάζοβιτς σε Ολυμπιακό

Στέλνουν ξανά Λάζοβιτς σε Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Στέλνουν ξανά Λάζοβιτς σε Ολυμπιακό

bet365

O Αλεξάνταρ Κατάϊ οδεύει με δανεισμό στον Ερυθρό Αστέρα και οι σερβικές πηγές μιλούν για... αναζωπύρωση του ερυθρόλευκου ενδιαφέροντος για τον Ντάρκο Λάζοβιτς.

Ο Ολυμπιακός έχει διαψεύσει αρκετές φορές πως ενδιαφέρεται για τον Λάζοβιτς όμως οι Σέρβοι επιμένουν. Με αφορμή την προσπάθεια του Ερυθρού Αστέρα να κλείσει με δανεισμό τον Αλεξάνταρ Κάταϊ στην γειτονική χώρα επαναφέρουν για τα καλά το θέμα του διεθνούς χαφ, Ντάρκο Λάζοβιτς. Ενός ποδοσφαιριστή που έχει απασχολήσει ξανά φέτος τους Πειραιώτες. Υπενθυμίζεται πως για το συγκεκριμένο deal ο Ολυμπακός εκτός από τον Κάταϊ θα έδινε στα ανταλλάγματα και τον Πέταρ Γκρμπιτς καθώς και χρήματα. Ο 24χρονος ακραίος επιθετικός έχει κάνει αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες τα τελευταία χρόνια να στρέψουν την προσοχή τους προς αυτόν. Το κόστος της μεταγραφής του παίκτη πάντως δεν ξεπερνάει το 1,5 εκατ. ευρώ. Όπως τονίζεται οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν ξανά την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται ο παίκτης να πιάσει Λιμάνι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα