Σε καλό δρόμο ΠΑΟΚ και Κλάους

Σε καλό δρόμο ΠΑΟΚ και Κλάους

Σε καλό δρόμο ΠΑΟΚ και Κλάους

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε με τον Στέφανο Αθανασιάδη και κουβέντιασαν το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του. Οι δύο πλευρές κατέθεσαν τις προτάσεις και ίσως χρειαστεί μια δεύτερη συνάντηση καθώς ΠΑΟΚ και Κλάους δεν είναι κοντά, αλλά ούτε και μακριά.


Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αφού ενημερώθηκε από τον Ζήση Βρύζα για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στην ομάδα, μια από αυτή είναι του «Κλάους», κάλεσε τον Στέφανο Αθανασιάδη για μια τετ α τετ επαφή. Ο διεθνής επιθετικός βρέθηκε στο «Μακεδονία Παλλάς» και συζήτησε με τον Ιβάν Σαββίδη την προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου του με καλύτερους οικονομικούς όρους. Οι δύο πλευρές κατέθεσαν τις απόψεις, αλλά και γενικά για την ομάδα, όμως δεν υπήρξε συμφωνία. Υπήρξε μια διαφορά στο οικονομικό και όπως λένε στον Δικέφαλο δεν είναι κοντά, αλλά ούτε και μακριά.
Μπορεί στον ΠΑΟΚ να έλεγαν ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία, πριν από 1,5 μήνα όταν και ξεκίνησαν οι επαφές, όμως αποδείχθηκε πως υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Στο gazzetta.gr έχουμε αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα ουκ ολίγες φορές. Ακόμα και με τον Ιβάν Σαββίδη, που ζητούσε επίμονα ραντεβού η πλευρά του παίκτη, η διαφορά παραμένει. Όλα λοιπόν θα κριθούν σε μια νέα συνάντηση που θα έχουν οι δύο πλευρές το επόμενο διάστημα όπου και θα φανεί ποιος θέλει περισσότερο τον άλλον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα