Κι επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Μπούι

Κι επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Μπούι

Gazzetta team
Κι επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Μπούι

bet365

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και με την βούλα ο Ουασίμ Μπούι. Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτησή του με τον ίδιο να εκφράζει την χαρά του που θα αγωνιστεί στο «τριφύλλι».

Την απόκτηση του Ουασίμ Μπουί ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός. Ο Ολλανδός μέσος θα αγωνιστεί δανεικός από την Γιουβέντους για ένα χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Ουασίμ Μπούι. Ο Ολλανδός μέσος θα αγωνιστεί στην ομάδα μας τη νέα σεζόν, όντας δανεικός από την Γιουβέντους».

Μπούι: «Μεγάλο κίνητρο»

Ο Μπούι έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του «τριφυλλιού» τονίζοντας ότι έχιε μεγάλο κίνητρο να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω για ένα τόσο σημαντικό Σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός, έχω λοιπόν μεγάλο κίνητρο και θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στο τέλος της σεζόν αλλά και να βελτιωθώ κι εγώ ακόμα περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα