Ανακοίνωσε Ηλιάδη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Θοδωρής Βασίλης
Ανακοίνωσε Ηλιάδη ο ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι και με την βούλα ο Αντώνης Ηλιάδης. Οι Ηπειρώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του 21χρονου μεσοεπιθετικού ο οποίος δοκιμαζόταν τις τελευταίες ημέρες από τον Γιάννη Πετράκη.

Ο Ηλιάδης αγωνιζόταν στην Ένωση Αποστόλου Παύλου και στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου εμφανίστηκε χαρούμενος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κο Χριστοβασίλη, τον προπονητή μου κο Πετράκη και τους συνεργάτες του, κους Γεωργουλόπουλο, Αλεξίου και Τσελιόπουλο, που πίστεψαν σε μένα και μου έδωσαν την ευκαιρία να έρθω σε έναν τόσο ιστορικό σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έχω κάνει μαζί με την ομάδα μια πολύ καλή προετοιμασία και αισθάνομαι έτοιμος να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου ώστε να τους δικαιώσω», δήλωσε στο pasgiannina.gr ο Ηλιάδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα