Σκέφτεται το 4-3-3 ο Γκατούζο

Σκέφτεται το 4-3-3 ο Γκατούζο

Νίκος Τσιώκος
Σκέφτεται το 4-3-3 ο Γκατούζο

bet365

Με 4-3-3 σκέφτεται να παρατάξει τον ΟΦΗ στο αυριανό φιλικό με την Ντε Χαάγκ ο Τζενάρο Γκατούζο, όπως έδειξε στη σημερινή προπόνηση.

Σύστημα φαίνεται πως θα αλλάξει ο Τζενάρο Γκατούζο στο αυριανό φιλικό παιχνίδι του ΟΦΗ με την Ντε Χαάγκ (29/7 20:00). Ο Ιταλός τεχνικός χρησιμοποίησε το 4-4-2 στα δύο πρώτα φιλικά και με τη Ναϊμέγκεν υπήρξαν κάποια θετικά στοιχεία, όχι όμως και με την Έουπεν. Έτσι, σκέφτεται να το αλλάξει σε 4-3-3, όπως έδειξε στη σημερινή προπόνηση.

Μάλιστα, φάνηκε να έχει κατασταλάξει στην τριάδα του κέντρου και της επίθεσης, που θα ξεκινήσει το ματς. Στη μεσαία γραμμή χρησιμοποίησε τους Μπανούση, Μακρή, Φραγκουλάκη, ενώ μπροστά είχε στα άκρα τους Ροβίθη, Κουτσιανικούλη και στην κορυφή τον Πετρόπουλο κάνοντας αρκετές αλλαγές στην άμυνα.

Βέβαια, ευκαιρίες θα πάρουν και οι υπόλοιποι παίκτες, με εξαίρεση τον Αμπντουλαγιέ Μεϊτέ, ο οποίος έφτασε σήμερα στην Ολλανδία και έκανε την πρώτη του προπόνηση, και τον Μάιρον Τζορτζ, που αναμένεται από στιγμή σε στιγμή να βρίσκεται και αυτός στο Γκάρντερεν για να έχει την πρώτη του γνωριμία με τους ανθρώπους του συλλόγου και να προπονηθεί με τους νέους συμπαίκτες του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα