Κοιτάει Γάλλο τερματοφύλακα ο Πλατανιάς

Gazzetta team
Κοιτάει Γάλλο τερματοφύλακα ο Πλατανιάς

bet365

Ακόμα μια περίπτωση ποδοσφαιριστή από την Γαλλία εξετάζει ο Πλατανιάς. Ο λόγος, για τον γκολκίπερ της Μπορντό, Κέβιν Ολιμπά.

Στην γαλλική αγορά έχει στρέψει την προσοχή του ο Πλατανιάς, που μετά την απόκτηση του Ιτούα, εξετάζει και την περίπτωση του Γάλλου γκολκίπερ Κέβιν Ολιμπά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Live Sport», o Γιάννης Χριστόπουλος, ψάχνει την καλύτερη δυνατή λύση για κάτω από την εστία και με δεδομένο πως ο Μπρασιλιανό δεν έπεισε, έχει ήδη ξεκινήσει να κοιτάει τις επόμενες περιπτώσεις. Μία εξ αυτών είναι και ο Κέβιν Ολιμπά, με το σχετικό δημοσίευμα να θέλει τις επαφές των δύο πλευρών να είναι σε καλό σημειό και τον τεχνικό του Πλατανιά να παίρνει τις επόμενες μέρες την οριστική του απόφαση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα