Στη Νάουσα η Βέροια

Στη Νάουσα η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Στη Νάουσα η Βέροια

bet365

Στη Νάουσα βρίσκεται από σήμερα η αποστολή της Βέροιας, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι τις 3 Αυγούστου.

Η ώρα για το βασικό στάδιο της Βέροιας έφτασε, ακόμα κι αν αυτό άργησε να γίνει. Η αποστολή της «βασίλισσας του Βορρά» βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 3 Αυγούστου. Παίκτες, τεχνικό και ιατρικό τιμ συνάντησαν καλό κλίμα, ενώ το απόγευμα περιελάμβανε προπόνηση.

Έτσι, ο σύλλογος της Ημαθίας θα δώσει συνέχεια στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της αύριο, Δευτέρα (28/7), με δύο προπονήσεις το πρωί και το απόγευμα. Πάντως, την Τετάρτη (30/7) άπαντες θα επιστρέψουν στη Βέροια για το φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως στην αποστολή ο Χοσέ Γκρανέρο έχει πάρει μαζί του τους Καντιμοίρη, Χίναρντ, Βασιλειάδη, Βέρτζο, Καλί, Αραγονές, Αμαραντίδη, Κατσούλη, Ουνγιαλίδη, Όστοϊτς, Τσιάμη, Μουρατίδη, Βεργώνη, Παπαδόπουλο, Βάσκες, Εσπάρθα, Παυλίδη, Καλτσά, Ντόγο, Μπαργκάν, Σέντρικ, Μεληκιώτη, Μπεν, Μάνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα