Ερυθρόλευκη κερκίδα στην προπόνηση

Ερυθρόλευκη κερκίδα στην προπόνηση

Δημήτρης Τομαράς
Ερυθρόλευκη κερκίδα στην προπόνηση

bet365

Ο Ολυμπιακός είχε στήριξη και συμπαράσταση και στην προπόνησή του στο Σικάγο, όπου βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοί του και ακόμα και ξένοι οπαδοί.

Στο Soldier Field του Σικάγο βρέθηκαν φίλαθλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι με τύμπανο και πολλή φωνή, έκαναν αισθητή την παρουσία τους. Παράλληλα, στις εξέδρες βρέθηκαν και αρκετοί φίλαθλοι της Λίβερπουλ, αλλά και Αμερικανοί, οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον πρωταθλητή Ελλάδας να προπονείται. Ενδιαφέρον έδειξαν και τοπικά media και όχι μόνο, καθώς ο Ολυμπιακός έχει στις τάξεις του ονόματα όπως ο Ερίκ Αμπιντάλ και ο Χαβιέρ Σαβιόλα αλλά και διεθνείς Έλληνες παίκτες μεγάλης αξίας και αναγνωρισιμότητας. Υπήρχαν πάντως και οπαδοί που ταξίδεψαν 17 (!) ώρες για να βρεθούν στο Σικάγο και κοντά στον αγαπημένο τους σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα