Προπονητικές επαφές για τα πλάνα με Λίβερπουλ

Προπονητικές επαφές για τα πλάνα με Λίβερπουλ

Δημήτρης Τομαράς
Προπονητικές επαφές για τα πλάνα με Λίβερπουλ

bet365

Ο Μίτσελ είχε στο περιθώριο της προπόνησης του Σαββάτου συζήτηση με τους συνεργάτες του για το παιχνίδι με την Λίβερπουλ και τα πλάνα της ομάδας.

Ο Ισπανός προπονητής τα είπε με τους Ραφαέλ Αλκόρτα και Αντώνη Νικοπολίδη για την διάταξη της ομάδας και την 11άδα κόντρα στην Λίβερπουλ. Ο Μίτσελ συζητάει σχεδόν σε κάθε προπόνηση με τους δύο βοηθούς του για τα πάντα ενώ φυσικά μιλάει και κατ' ιδίαν με αρκετούς παίκτες για ότι παρατήρηση ή επιβράβευση θέλει να κάνει. Ο ερυθρόλευκος κόουτς προτίθεται να κάνει ξανά πολλές αλλαγές αλλά και δοκιμές κόντρα στην αγγλική ομάδα, την οποία έχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές ο Ολυμπιακός. Αυτό που ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του είναι να συνεχίσουν να δίνουν ότι καλύτερο έχουν, δίχως να κοιτάζουν τα αποτελέσματα αλλά το πόσο και το πως βελτιώνονται μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες. Εκτός των άλλων ο Μαδριλένος τεχνικός έγραψε στα social media για τους παίκτες του: «Στο Σικάγο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών μου. Οι καλύτεροι...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα