Ερυθρόλευκη αποθέωση στην σχολή του Σικάγο

Ερυθρόλευκη αποθέωση στην σχολή του Σικάγο

Δημήτρης Τομαράς
Ερυθρόλευκη αποθέωση στην σχολή του Σικάγο

bet365

Η αποστολή του Ολυμπιακού γνώρισε την αποθέωση και την λατρεία μικρών παιδιών σε ειδική εκδήλωση της σχολής της ομάδας στο Σικάγο.

Περίπου 24 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα με την Λίβερπουλ ο Ολυμπιακός φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις της σχολής του στο Σικάγο. Παίκτες και άνθρωποι της ομάδας αποθεώθηκαν από τους πιτσιρικάδες. Οι άνθρωποι της σχολής έδωσαν τιμητική πλακέτα στον αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ, Πιέρ Ισά και αυτός από την μεριά του, τους παρέδωσε μία φανέλα των πρωταθλητών, υπογεγραμμένη απ' όλους τους παίκτες. Επίσης η ομάδα έδωσε στους εκπροσώπους της σχολής τον ρουχισμό για τους αγώνες και τις προπονήσεις τους, τις οποίες θα φορούν τη νέα σεζόν. Οι ποδοσφαιριστές -που μίλησαν στα παιδιά της σχολής και τους γονείς τους- υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα ενώ βγήκαν και φωτογραφίες. Επίσης υπήρξε και κλήρωση, από την οποία βγήκαν 11 ονόματα παιδιών, τα οποία θα συνοδεύσουν την ενδεκάδα της ομάδας, κατά την είσοδο της στο ματς με την Λίβερπουλ, στο πλαίσιο του International Champions Cup (που θα ξεκινήσει στη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής και θα γίνει στο Σικάγο).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα