Εύκολα 2-0 ο Παναιτωλικός, ένταση με Μητρόπουλο

Gazzetta team
Εύκολα 2-0 ο Παναιτωλικός, ένταση με Μητρόπουλο

bet365

Ένα... επίπεδο πάνω ο Παναιτωλικός κέρδισε τον Πανιώνιο με 2-0 σε φιλικό προετοιμασίας στο Καρπενήσι! Ένταση του Μητρόπουλου με Αγρινιώτες φιλάθλους!

Με νίκη... αποχαιρέτισε το Καρπενήσι ο Παναιτωλικός. Οι Αγρινιώτες, που γυρίζουν πλέον στην βάση τους αφού ολοκλήρωσαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, επικράτησαν εύκολο με 2-0 του νεανικού Πανιωνίου (μόνη καλή φάση το δοκάρι του Γκίνι), ενώ είχαν και δύο δοκάρια με τον Κόρμπο και τον Κάπελ. Ουσιαστικά μόνο το πρώτο μέρος χρίζει κριτικής μιας και στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές... έκοψαν τον όποιο ρυθμό.

Άλλωστε είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και οι ομάδες είναι ακόμη σφιγμένες. Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με 1-0 με το γκολ του Άλβες από την σέντρα του Κάπελ στο 28', ενώ το 2-0 έκανε στο 58' ο Μήλιος που εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Μπεχαράνο. Πάντως το ματς σημαδεύτηκε από την ένταση που υπήρξε στην αλλαγή του Μητρόπουλου. Η... κόντρα με τους φίλους του Παναιτωλικού υπάρχει από τον τρόπο που έφυγε ο παίκτης από το Αγρίνιο. Έτσι στην αλλαγή του... άκουσε διάφορα, έριξε κι αυτός προς την εξέδρα κάποια «γαλλικά» και παραλίγο να υπάρξει γενικότερη σύρραξη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ράφαελ (46΄Στεφανάκος, 82΄Κoλοβούρης), Κουτρουμάνος (78΄Κούσας), Ρουμπουλάκου (46΄Κωνσταντινόπουλος), Μαλεζάς(46′ Εντζεγκέλε), Κούσας (69΄Χαντάκιας), Κόρμπος (53′ Κέβιν), Γοδόι (69΄Καλογέρης), Μήλιος (46′ Μπεχαράνο), Άλβες (53΄Μήλιος), Μαρτίνες (52′ Ζαρκάδας), Κάπελ (69′ Κολοκοτρώνης)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Πάνος (69΄Μέξι), Τάσουλης (71΄Ρόπας), Χατζιησαίας, Παντίδος, Μητρόπουλος (73΄Μάκης Γκέζος), Φουρλάνος (46΄Γκίνι), Μπούζας (53΄Νταγκρας), Μπουμάλ (80΄Βλάχος), Σταυροθανασόπουλος (53΄Σμυρλής), Μασούρας(53΄Πρέντι)


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα