Μπιά: «Θα είναι δύσκολο με Παναθηναϊκό»

Μπιά: «Θα είναι δύσκολο με Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Μπιά: «Θα είναι δύσκολο με Παναθηναϊκό»

bet365

Δύσκολες χαρακτήρισε τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό ο άσος της Σταντάς Λιέγης, Τζόφρι Μουτζάνγκι Μπιά.

Ο άσος της βελγικής ομάδας που σκόραρε δύο φορές στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στην Σαρλερουά, μίλησε

Για τα τέρματα που σημείωσε: «Συνήθως σκοράρω στην αρχή της σεζόν. Ο ήλιος με χαλαρώνει και μου δίνει δύναμη (γέλια). Είναι η πρώτη φορά που σκοράρω απέναντι στη Σαρλερουά (σ.σ. εκεί ξεκίνησε την καριέρα του το 2006). Πέρσι στο 2-2 έκανα 10 σουτ χωρίς επιτυχία. Είμαι πολύ χαρούμενος που φέτος σκόραρα».

Για τον βαθμό ετοιμότητας της Σταντάρ: «Είπαν πως δεν είμαστε έτοιμοι, αλλά υπήρχαν 9 παίκτες στην αρχική ενδεκάδα που είναι έμπειροι και βρίσκονται καιρό στην ομάδα. Δεν μου αρέσει να μιλάω για νεαρούς παίκτες και να τους ασκώ κριτική. Ο Μαρκέ και ο Λουμάνζα είναι 19 και 20 χρονών αντίστοιχα, αλλά είναι καλοί παίκτες, αυτό δεν το διαπραγματεύομαι. Ο σύλλογος αυτός στηριζόταν ανέκαθεν στους νεαρούς παίκτες».

Για τα ματς με τον Παναθηναϊκό: «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να προκριθούμε, αν και θα είναι δύσκολο. Αν καταλήξουμε στο Europa League, θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε μακριά».

Για τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας για ενίσχυση του ρόστερ: «Δεν μας προσβάλει αυτό. Δεν το εκλαμβάνουμε σαν έλλειψη εμπιστοσύνης προς τα εμάς, τους παίκτες που είναι ήδη στην ομάδα, αλλά ως φιλοδοξία για ενίσχυση του ήδη υπάρχοντος δυναμικού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα