Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν για τελευταία φορά στο Οστερμπεργκ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν για τελευταία φορά στο Οστερμπεργκ

Gazzetta team
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν για τελευταία φορά στο Οστερμπεργκ

bet365

Αντίστροφα μετράνε στον ΠΑΟΚ για την επιστροφή τους στην Ελλάδα. Οι «ασπρόμαυροι» προπονήθηκαν για τελευταία φορά στο Όστεμπεργκ με τον Σπυρόπουλο να αποχωρεί λόγω κόπωσης και τον Ποζατζίδη να φεύγει με κάκωση στο αριστερό γαστροκνήμιο.

Την επόμενη φορά και τελευταία φορά που η μπάλα θα κυλήσει στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου στο Όστεμπεργκ θα είναι για το φιλικό παιχνίδι με την Καμπούρ. Οι προπονήσεις και η δουλειά στην Ολλανδία ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΟΚ με ένα μικρό απρόοπτο. Ο Στέλιος Ποζατζίδης δέχτηκε ένα χτύπημα στο πόδι και αποχώρησε από την προπόνηση με κάκωση έκφυσης αριστερού γαστροκνήμιου. Η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί το Σαββάτο (26.07.).

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν σε πολύ έντονους ρυθμούς στην κυκλοφορία της μπάλας και τη γρήγορη μεταφορά από την άμυνα στην επίθεση με γρήγορες μεταβιβάσεις και συνεχείς εναλλαγές κατεύθυνσης. Ο Χέντβιγκες Μαντούρο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης και ο Νίκος Σπυρόπουλος δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα λόγω κόπωσης.

Το πρωί του Σαββάτου οι παίκτες του Δικεφάλου θα κάνουν ένα ξεμούδιασμα και στις 18.00 αντιμετωπίζουν την Καμπούρ στην τελευταία τους αγωνιστική υποχρέωση στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα