Άφιξη και θερμή υποδοχή στο Σικάγο

Άφιξη και θερμή υποδοχή στο Σικάγο

Δημήτρης Τομαράς
Άφιξη και θερμή υποδοχή στο Σικάγο

bet365

Το βράδυ της Παρασκευής έφτασε στο Σικάγο η αποστολή του Ολυμπιακού την οποία υποδέχθηκαν δεκάδες παιδιά της σχολής της πόλης μαζί με τους γονείς τους.

Η ομογένεια βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του Ολυμπιακού στην Αμερική και το Σικάγο δεν γινόταν να αποτελέσει εξαίρεση. Η ερυθρόλευκη αποστολή αφίχθη στην πόλη λίγο μετά τις 21.30 και έτυχε θερμής υποδοχής. Εκεί την περίμεναν δεκάδες παιδιά από την σχολή του Ολυμπιακού, οι γονείς τους, προπονητές αλλά και αρκετοί άλλοι ομογενείς. Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ τους αντιμετώπισαν όλους με χαμόγελο.

Μικρά παιδιά, κάθε ηλικίας, συνοδευόμενα από τους γονείς τους, ντυμένους επίσης στα ερυθρόλευκα άρχισαν να τραγουδούν για τον Ολυμπιακό. Κρατούσαν πολλά πλακάτ, όλα αυτοσχέδια, τα οποία έγραφαν επάνω «Go Olympiacos» και «Olympiacos Welcome to Chicago». Οι πόρτες του πούλμαν άνοιξαν και οι παίκτες με τον Μίτσελ κατέβηκαν για να βρεθούν μαζί με τα παιδιά και να τους δώσουν, έτσι τεράστια χαρά.

Υπέγραψαν πάρα πολλά αυτόγραφα, μπλούζες, μπάλες, κασκόλ, αφίσες και έβγαλαν πολλές φωτογραφίες. Η υποδοχή ήταν εξαιρετική και οι παίκτες παρά την κούραση ευχαριστήθηκαν το να βρίσκονται περικυκλωμένοι από παιδιά και φιλάθλους της ομάδας. Το πρωί του Σαββάτου (τοπική ώρα 10:30) η σχολή του Σικάγο έχει προγραμματισμένη μία εκδήλωση στην οποία οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν το παρών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα