Αναχώρησε για Σικάγο ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Αναχώρησε για Σικάγο ο Ολυμπιακός

bet365

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί αυτήν την ώρα για το Σικάγο εκεί που θα δώσει τα ξημερώματα της Κυριακής το επόμενό της ματς στο τουρνουά των ΗΠΑ με την Λίβερπουλ.

Με πολλά χαμόγελα και με τον Μίτσελ να έχει μοιράσει σε όλους συγχαρητήρια η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας άφησε το Τορόντο για να ταξιδέψει στο Σικάγο. Εκεί όπου θα τους περιμένει ο επόμενος αντίπαλός τους, η Λίβερπουλ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής στο Soldier Field. Μετά το ματς με την αγγλική ομάδα ο Ολυμπιακός έχει και τον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι για να κλείσει τις υποχρεώσεις του στον όμιλό του. Ακόμα ένα ταξίδι δηλαδή στην Μινεάπολη. Οι ερυθρόλευκοι εφόσον δεν περάσουν στον τελικό θα γυρίσουν στην Ελλάδα στις 4 Αυγούστου έχοντας κάνει συνολικά 9 πτήσεις σε 14 ημέρες. Εφόσον προκριθούν στο μεγάλο αυτό ματς τότε η επιστροφή τους θα μετατεθεί για μία με δύο ημέρες αργότερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα