Στον Σύνδεσμο του Τορόντο ο Ολυμπιακός (vids)

Στον Σύνδεσμο του Τορόντο ο Ολυμπιακός (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Στον Σύνδεσμο του Τορόντο ο Ολυμπιακός (vids)

bet365

Τον Σύνδεσμο του Ολυμπιακού στο Τορόντο επισκέφθηκε ο Ολυμπιακός γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φιλάθλους του.

Λίγο πριν τον αγώνα με την Μίλαν οι οπαδοί των Πειραιωτών περίμεναν πως και πως στον Σύνδεσμο των ερυθρόλευκων φιλάθλων του Τορόντο την αγαπημένη τους ομάδα. Αποθέωσαν παίκτες και προπονητή, βγήκαν μαζί τους φωτογραφίες, πήραν αυτόγραφα και τους ευχήθηκαν ό,τι καλύτερο για τον σπουδαίο αγώνα με την ιταλική ομάδα.

Ανήμερα λοιπόν του αγώνα με την Μίλαν, εναρκτήριου για το εφετινό ICC, αντιπροσωπεία παικτών και μελών της διοίκησης του Ολυμπιακού, μαζί με τον προπονητή Μίτσελ επισκέφθηκαν το Fan Club στην πόλη του Καναδά. Οπαδοί της ομάδας κατέκλυσαν ακόμη και το πεζοδρόμιο έξω από αυτό. Το ελληνικό στοιχείο είναι πολύ έντονο σε εκείνο το κομμάτι της πόλης και όπως γίνεται αντιληπτό η αγάπη του κόσμου για τον Ολυμπιακό… ξεχειλίζει!

Περισσότεροι από 250 φίλοι της ομάδας (κάθε ηλικίας) υποδέχθηκαν τον Μίτσελ, τον Γιάννη Μανιάτη, τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, τον Κώστα Μανωλά, τον Τσόρι Ντομίνγκεζ, καθώς και τους Κριστιάν Καρεμπέ και Πιερ Ισά. Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν σταμάτησαν να υπογράφουν φανέλες, αφίσες, t-shirts, αυτόγραφα, μπάλες και άλλα πολλά.

Το ίδιο και ο Μίτσελ, αλλά και οι Καρεμπέ και Ισά. Προσέφεραν στους φίλους του Fan Club δύο φανέλες με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών, λαμβάνοντας μεγάλη αγάπη από τον κόσμο. Η αντιπροσωπεία αποχώρησε λίγο μετά, με την ευχή να επιστρέψει σύντομα. Στο ματς με την Μίλαν βέβαια αναμένεται να βρεθούν όλοι όσοι υποδέχθηκαν στον Σύνδεσμο την ομάδα καθώς και πολύ περισσότεροι. Δείτε στην Gallery δύο βίντεο από την εκδήλωση, που ανέβασε ο Κούλης Δουρέκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα