Θεραπεία ο Ούμπιντες στον Ατρόμητο

Θεραπεία ο Ούμπιντες στον Ατρόμητο

Gazzetta team
Θεραπεία ο Ούμπιντες στον Ατρόμητο

bet365

Με τον Ούμπιντες να κάνει θεραπεία και να προπονείται ατομικά, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου.

Οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το φιλικό με τον Παναθηναϊκό, με όσους αγωνίστηκαν περισσότερο από ένα ημίχρονο στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό να κάνουν αποθεραπεία και τους υπόλοιπους να ακολουθούν ένα πρόγραμμα – συνδυασμό αποθεραπείας και προπόνησης.

Σε ότι αφορά τον Ούμπιντες, αυτός έκανε θεραπεία και ατομικό και το ιατρικό επιτελείο καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να προλάβει το πρώτο ματς με την Σαράγεβο στις 31 Ιουλίου.

Στο αθλητικό κέντρο παραβρέθηκε ο εργοφυσιολόγος Γιώργος Ζιώγας ο οποίος υπέβαλε τους παίκτες σε λιπομέτρηση.

Επίσης, το σημερινό ματς Χαούγκεσουντ-Σαράγεβο παρακολούθησε ο σκάουτ Τόλης Αποστόλου, ο οποίος σίγουρα επιστρέφει στην Ελλάδα έχοντας δει όσα χρειάζεται από τους Βόσνιους που θα αντιμετωπίσει ο Ατρόμητος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα