Τρεις ακόμα και τέλος οι μεταγραφές για Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Τρεις ακόμα και τέλος οι μεταγραφές για Κέρκυρα

bet365

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι μεταγραφές στην Κέρκυρα, με τους «Φαίακες» να αποκτούν ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές πιθανότατα από το εξωτερικό.

Ο προγραμματισμός στην Κέρκυρα συνεχίζεται, με τους ανθρώπους της ομάδας να ψάχνουν ώστε να κλείσουν και τις τελευταίες τρύπες στην ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη αποκτηθεί, έχουν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις και πλέον οι «Φαίακες» κοιτάζουν συγκεκριμένες περιπτώσεις για να κλείσουν και τα τελευταία κενά.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Γρηγορίου, θέλει ακόμα ένα αριστερό μπακ, έναν επιθετικό και σίγουρα έναν στόπερ, που δεν αποκλείεται να γίνουν δύο. Η διοίκηση φαίνεται να είναι σε επαφή με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας δεν αποκλείεται να έχουν κλειστεί, αν όχι όλοι, οι περισσότεροι από αυτούς. Αυτό γιατί, ο κ. Γρηγορίου θέλει να έχει το ρόστερ έτοιμο και ολοκληρωμένοι το συντομότερο δυνατόν, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Στις 6/8 με ΠΑΣ, στις 17/8 με Ηρακλή

Σε ότι αφορά τα επόμενα φιλικά, η Κέρκυρα αναμένεται να δώσει ακόμα τρία με τους δύο αντιπάλους να έχουν γίνει γνωστοί για την ώρα. Οι «Φαίακες», θέλουν να δώσουν ένα φιλικό στις 3/8 ωστόσο ακόμα δεν έχουν βρει αντίπαλο και τα άλλα δύο έχουν προγραμματιστεί για τις 6 και 17 Αυγούστου αντίστοιχα, με αντιπάλους τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ηρακλή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα