«Δεν θα είμαστε έτοιμοι για τον Παναθηναϊκό»

«Δεν θα είμαστε έτοιμοι για τον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
«Δεν θα είμαστε έτοιμοι για τον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο πρόεδρος της Σταντάρ Λιέγης, Ρολάντ Ντουσατελέ παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν θα είναι έτοιμη για τα ματς με τον Παναθηναϊκό, αφού έχει πολλά κενά.

Ο ισχυρός άνδρας των Βέλγων δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του και αναφέρθηκε στις δύσκολες καταστάσεις της Σταντάρ Λιέγης.

«Η ομάδα δεν είναι έτοιμη. Είναι αλήθεια πως μπροστά μας έχουμε δύσκολες εβδομάδες. Δεν θα είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος με τη Σαρλερουά και ίσως ούτε στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ ενάντια στον Παναθηναϊκό. Δεν μπορούμε να αναπληρώσουμε τα κενά όσων αποχώρησαν.

Μάθαμε πολλά από την περσινή σεζόν. Το πρωτάθλημα τελειώνει στα πλέι οφ. Έχουμε χρόνο μπροστά μας. Μπορώ να εγγυηθώ ότι θα κάνουμε τα πάντα για να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις. Στηριζόμαστε και στον κόσμο, στον 12ο παίκτη μας», είπε ο Ντουσατελέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα