Καρντόσο και... επιστροφή στην Κέρκυρα!

Νίκος Μαρούδας
Καρντόσο και... επιστροφή στην Κέρκυρα!

bet365

Ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας πρέπει να θεωρείται ο Οράσιο Καρντόσο, που πέρασε με επιτυχία τα εργομετρικά στην Αθήνα. Επιστρέφει στο νησί η ομάδα την Πέμπτη.

Ακόμα μια μεταγραφική ενίσχυση για την Κέρκυρα, η οποία την Πέμπτη θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Οράσιο Καρντόσο. Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος, πέρασε με επιτυχία τα εργομετρικά στην Αθήνα και το μόνο που απομένει είναι να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Ιονίου.

Εκτός από τον Καρντόσο, την Πέμπτη στην Κέρκυρα αναμένεται και η ίδια η ομάδα, που το πρωί ολοκληρώνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας.

Η Τετάρτη ήταν τελευταία ημέρα δουλειάς για την Κέρκυρα στη Νάουσα και την Πέμπτη μετά από μια τελευταία προπόνηση (08.30) στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Ακρόριον», οι Φαίακες θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής για το νησί (η άφιξή τους αναμένεται στις 18.30), μετά από δύο εβδομάδας προετοιμασίας.

Μάλιστα, έχει προγραμματιστεί και επίσκεψη στον Ι.Ν. Παναγίας Σουμελά, μετά από πρωτοβουλία του προπονητή της ομάδας, Μιχάλη Γρηγορίου.

Σε ότι αφορά το πρόγραμμα της Τετάρτης, οι Φαίακες προπονήθηκαν τόσο πρωί όσο και απόγευμα, με άπαντες παρόντες, πλην του υπό δοκιμή, Μπόγιαν Μάλισιτς, ο οποίος και αναχώρησε το πρωί από τη Νάουσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα