Ο Αργεντινός του ΠΑΟΚ πέτυχε το πρώτο του γκολ

Ο Αργεντινός του ΠΑΟΚ πέτυχε το πρώτο του γκολ

Gazzetta team
Ο Αργεντινός του ΠΑΟΚ πέτυχε το πρώτο του γκολ

bet365

«Φανούρη» αποκαλεί από σήμερα (22/7)τον Φακούντο Περέιρα ο Άγγελο Αναστασιάδη με τον Αργεντινό να σκοράρει στο διπλό. Μπήκε ο Τζαβέλλας, ενοχλήσεις στον δικέφαλο ο Ράτς.

Αξέχαστη θα μείνει για τον Περείρα η σημερινή προπόνηση καθώς πήρε ένα ελληνικό όνομα όπως όλοι οι ξένοι του ΠΑΟΚ με τον Αναστασιάδη να τον αποκαλεί «Φανούρη».
Η απογευματινή προπόνηση ήταν χορταστική για όσους συμμετείχαν ή την παρακολούθησαν. Ο Άγγελος Αναστασιάδης ετοίμασε ένα πρόγραμμα εξ ολοκλήρου τεχνικής και τακτικής. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με το κλασικό 5-2 για προθέρμανση και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες για ένα παιχνίδι κατοχής σε μικρό χώρο. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με διπλό, στο οποίο οιποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο ομάδες των δώδεκα. Οι «κόκκινοι» επικράτησαν με 3-2 των «μαύρων», με ολική ανατροπή.

Οι «μαύροι» προηγήθηκαν με 2-0 με γκολ που σημείωσαν οι Μαντούρο και Κουλούρης. Ο Φακούντο Περέιρα πέτυχε πανέμορφο τέρμα με τρίπλα και δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή. Το 2-2 σημείωσε ο Γκολάσα και το νικητήριο γκολ ο Πόποβιτς ύστερα από ασίστ του Περέιρα.
Μαύροι: Γιακουμής, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Βίτορ, Κωνσταντινίδης, Τζανδάρης, Μαντούρος, Πόζογλου, Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης, Μακ, Κουλούρης.
Κόκκινοι: Ιτάνζ, Κίτσιου, Κιόσε, Κατσικάς, Σκόνδρας, Σαββίδης, Κάτσε, Παναγιωτούδης, Γκολάσα, Περέιρα, Πολύζος, Πόποβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα