Ανακοίνωσε Κυριακίδη, Βαλεριάνο ο Ηρακλής

Ανακοίνωσε Κυριακίδη, Βαλεριάνο ο Ηρακλής

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Κυριακίδη, Βαλεριάνο ο Ηρακλής

bet365

Ποδοσφαιριστές του Ηρακλή θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια οι Παύλος Κυριακίδης και Γιώργος Βαλεριάνος.

Διπλή ενίσχυση για τον Ηρακλή, που ανακοίνωσε την Τρίτη, τόσο την απόκτηση του Παύλου Κυριακίδη από την Ζάκυνθο, όσο και αυτή του Γιώργου Βαλεριάνου από την Καβάλα, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παύλος Κυριακίδης υπέγραψε σήμερα το μεσημέρι συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Ηρακλής 1908 διάρκειας δύο ετών. Ο Κυριακίδης είναι γεννημένος στις 03-09-1991 και έχει αγωνιστεί σε Μεγ. Αλέξανδρο, Κοζάνη, Πανηλειακό και πέρσι ήταν στην Ζάκυνθο όπου είχε 20 συμμετοχές και δύο γκολ.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Παύλος Κυριακίδης τόνισε: "Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα και θέλω από την πλευρά μου να κάνω ότι περισσότερο μπορώ για να βοηθήσω και εγώ να φτάσει η ομάδα στο στόχο της".

Παίκτης του Ηρακλή είναι από σήμερα ο Γιώργος Βαλεριάνος ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Βαλεριάνος έχει γεννηθεί στις 13-02-1992 και έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Θρασύβουλο, Γλυφάδα, ΟΦΗ και πέρσι ήταν στην Καβάλα όπου είχε 17 συμμετοχές.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε ότι: "Πρέπει όλοι να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε το στόχο της ανόδου, καθώς ο Ηρακλής πρέπει να επιστρέψει στην φυσική του θέση"».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα