Έφτασε Πολωνία ο Πανθρακικός

Gazzetta team
Έφτασε Πολωνία ο Πανθρακικός

bet365

Στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του έφτασε την Τρίτη ο Πανθρακικός.

Για την Πολωνία αναχώρησαν τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού, το πρωί της Τρίτης. Άπαντες συγκεντρώθηκαν στο αθλητικό κέντρο της ομάδας και εν συνεχεία αναχώρησαν με προορισμό το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ώστε να πάρουν την πτήση για την πρωτεύουσα της Πολωνίας, Βαρσοβία.

Παρά το πρωινό ξύπνημα όλων των ανθρώπων που συμμετέχουν στην αποστολή, το κλίμα ήταν ευχάριστο με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές να βγαίνουν αναμνηστικές φωτογραφίες τόσο στην διαδρομή προς Θεσσαλονίκη όσο και σε αυτή προς την Βαρσοβία με το αεροπλάνο.

Η ομάδα της Κομοτηνής αφίχθη στη Βαρσοβία περίπου στις 11.30 ώρα Ελλάδας και μετά από λίγη ώρα αναμονής στο αεροδρόμιο, αναχώρησε για το χωριό Σοσόνιν, το οποίο θα είναι και η βάση της έως τις 2 Αυγούστου.

Εκεί τους περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη καθώς οι φροντιστές της ομάδας, που είχαν φτάσει 24 ώρες νωρίτερα στο αθλητικό κέντρο, είχαν τοποθετήσει στα δωμάτια τους όλο το αθλητικό υλικό με διάφορα μηνύματα ώστε να τονώσουν την ψυχολογία όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η πρώτη προπόνηση επί Πολωνικού εδάφους έχει προγραμματιστεί για τις 18:30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα