Τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού

Τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού

Gazzetta team
Τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού

bet365

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η υπόθεση του Τζίμι Ντουρμάζ όπως επιβεβαιώνουν από τον Ολυμπιακό. Αντίθετα, η περίπτωση του Κρκιτς είναι πιο δύσκολη. Τι τρέχει με τους άλλους παίκτες.

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε ότι η υπόθεση της απόκτησης του Ντουρμάζ από την Γκεντσλέρ βρίσκεται σε καλό δρόμο ξεκαθαρίζοντας όμως ότι ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί. Όσον αφορά τις άλλες περιπτώσεις και συγκεκριμένα του Κρκιτς οι «ερυθρόλευκοι» ανέφεραν πως πρόκειται για μία δύσκολη υπόθεση, ενώ για τον Άμραμπατ ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει κάτι αυτή την στιγμή.

Για το θέμα της επιθετικής γραμμής οι πρωταθλητές τόνισαν οτι ο Βόσεν έχει προταθεί, αλλά δεν έχει ληφθεί προς το παρόν απόφαση για το αν θα γίνει κίνηση απόκτησής του με πρόταση στη Γκενκ. Για την πολύκροτη υπόθεση Πουλίδο ισχυρίζονται πως ο παίκτης έχει υπογράψει, αλλά δύσκολα θα προλάβει τα ματς της Αμερικής.

Τέλος, όσον αφορά τις φήμες περί φιλικού με την Φενέρ για τα παιδιά της Γάζας τις διέψευσαν κατηγορηματικά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα