Φιλικό: ΑΠΟΕΛ - Εργοτέλης 2-0

Νίκος Τσιώκος
Φιλικό: ΑΠΟΕΛ - Εργοτέλης 2-0

bet365

Ο πρόεδρος του Εργοτέλη, Γιάννης Δασκαλάκης, έδωσε τιμητική πλακέτα στον Μαρίνο Σατσιά για την προσφορά του στο κυπριακό ποδόσφαιρο και ο Τόμας Ντε Βινσέντι τον τίμησε με δύο γκολ στο 2-0 του ΑΠΟΕΛ επί των Κρητικών.

Ιδιαίτερο χαρακτήρα είχε το φιλικό του Εργοτέλη με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Ο λόγος ήταν ο Μαρίνος Σατσιάς, που «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, με τον πρόεδρο των Κρητικών, Γιάννη Δασκαλάκη, να του δίνει μια τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Στα του αγώνα ο νεοαποκτηθείς Ροκ Στράους έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του και οι «κιτρινόμαυροι» του Ηρακλείου ηττήθηκαν αυτή τη φορά με 2-0. Η ομάδα της Λευκωσίας άνοιξε το σκορ μόλις στο 5' χάρη σε κεφαλιά του Ντε Βινσέντι, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νογκέιρα.

Ο Εργοτέλης είχε δύο καλές ευκαιρίες με τους Λεονάρντο, Γιουσούφ στο 14' και στο 27', αντίστοιχα, ενώ ο ΑΠΟΕΛ έχασε μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο τέρμα στο 35', με τον Τσέρνι να αποκρούει δύσκολα το σουτ του Μαντούκα. Τελικά, αυτό ήρθε για τους Κύπριους τρία λεπτά αργότερα, με πρωταγωνιστές να είναι οι ίδιοι με το πρώτο γκολ.

Ο Νογκέιρα έβγαλε τη σέντρα στο 38' και ο Ντε Βινσέντι ξανά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στην επανάληψη οι παίκτες του Χουάν Φεράντο είχαν τις ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσαν να σημείωσουν κάποιο τέρμα. Το σουτ του Λεονάρντο στο 82' «έβγαλε» ο Χιώτης και στην επαναφορά αστόχησε ο Δωματάς, ενώ στο 76' η εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Χαντί πέρασε ελάχιστα άουτ.

Τελευταία καλή στιγμή για τον σύλλογο της Κρήτης ήταν στο 81' το δυνατό σουτ του Μπουρσέλη, το οποίο κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πάρντο, τη στιγμή που ο ΑΠΟΕΛ δεν είχε να δείξει κάτι αξιόλογο στον αγωνιστικό χώρο κάνοντας αρκετές αλλαγές. Έτσι, το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τον Εργοτέλη να γνωρίζει μία ακόμα ήττα σε φιλικό προετοιμασίας.

Οι συνθέσεις

ΑΠΟΕΛ: Κίσσας (29' Χιώτης, 61' Πάρντο), Αμορίν, Τζούνιορ (61' Αρτυμάτας), Γκόμες (46' Αντόρνο), Σέρινταν (61' Εφραίμ), Φράνκο (61' Χριστοφίδης), Σατσιάς (19' Μοράις), Μαντούκα (Σωτηρίου), Νογκέιρα, Ντε Βινσέντι (46' Χαραλαμπίδης), Ιωάννου (46’' Αντωνιάδης).

Εργοτέλης: Τσέρνι (61' Καβουσάκης), Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς (61' Σαϊνάτι), Μέγι, Κοζορώνης, Κοιλιάρας, Ταμέζε (61' Στράους), Χαντί, Λεονάρντο (61' Μπουρσέλης), Γιουσούφ, Δωματάς (61' Παμλίδης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα