Κάκωση στο γόνατο ο Πιπίνης

Νίκος Τσιώκος
Κάκωση στο γόνατο ο Πιπίνης

bet365

Κάκωση στο γόνατο υπέστη ο Χρήστος Πιπίνης, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό με τη Φιορεντίνα. Μία προπόνηση για Καλλονή λόγω βροχής.

Ένας τραυματισμός προέκυψε στο φιλικό της Καλλονής με τη Φιορεντίνα. Ο λόγος για τον Χρήστο Πιπίνη, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 60' της αναμέτρησης από τον Πελεκάνο. Ο 29χρονος αριστερός μπακ υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τα αποτελέσματα αυτών έδειξαν ότι υπέστη κάκωση στο γόνατο.

Έτσι, απουσίαζε από τη σημερινή απογευματινή προπόνηση του συλλόγου της Μυτιλήνης, καθώς η πρωινή αναβλήθηκε λόγω της βροχής. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα και χωρίς μπάλα και με τακτικά στοιχεία θέσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα