Πέρασε από εργομετρικά ο Διούδης

Πέρασε από εργομετρικά ο Διούδης

Gazzetta team
Πέρασε από εργομετρικά ο Διούδης

bet365

Ο Σωκράτης Διούδης βρίσκεται στο Βέλγιο και την σημερινή ημέρα πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις, ενώ αύριο (22/7) θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπρίζ.

Στο Βέλγιο βρίσκεται το τελευταίο 24ωρο ο Σωκράτης Διούδης με τον τεχνικός διευθυντής της Μπριζ Άρναρ Γκρέταρσο να είναι συνεχώς δίπλα του. Ο πρώην τερματοφύλακας του Άρη πέρασε σήμερα από εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε η πολύ καλή φυσική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο 21χρονος πορτιέρο. Αύριο (22/7) το μεσημέρι, όταν και θα καταφθάσει στο Βέλγιο ο μάνατζερ του Θεόφιλος θα συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, για την υπογραφή του συμβολαίου που θα είναι διάρκειας τριών ετών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα