Κοντοές και στο... βάθος Γεωργιάδης!

Gazzetta team
Κοντοές και στο... βάθος Γεωργιάδης!

bet365

Στην Ξάνθη θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν, ο Κοντοές, εξετάζουν και την περίπτωση του Γεωριάδη οι Ακρίτες.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κοντοέ, είναι η ομάδα της Ξάνθης, η οποία φέρεται πως έχει καταλήξει σε αυτόν για την θέση του ακραίου αμυντικού που έψαχνε. Οι Ακρίτες, μοιάζουν να έχουν πάρει το μάθημά τους και χτίζουν ένα πολύ ποιοτικό σύνολο, το οποίο δεν θα κινδυνέψει, όπως φέτος, με υποβιβασμό, αλλά θα έχει στόχο μία θέση κοντά - αν όχι μέσα - στα πλέι οφ. Μάλιστα, υπάρχει ακόμα μία πολύ καλή περίπτωση που εξετάζει η Σκόντα, αφού έχει προταθεί ο Γεωργιάδης, που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται να έχουμε σύντομα εξελίξεις και σε αυτό το... μέτωπο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα