Βράβευση και αποθέωση για Σαραβάκο, Μπεργκ, Αναστασίου, Παπαβασιλείου

Gazzetta team
Βράβευση και αποθέωση για Σαραβάκο, Μπεργκ, Αναστασίου, Παπαβασιλείου

bet365

Ο Παναιγιάλειος στο πλαίσιο του φιλικού με τον Παναθηναϊκό, βράβευσε τους Μπεργκ, Σαραβάκο, Αναστασίου και Παπαβασιλείου, οι οποίοι γνώρισαν την αποθέωση.

Την τιμητική τους είχαν στο ημίχρονο του φιλικού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Παναιγιάλειο, οι Γιάννης Αναστασίου, Μάρκους Μπεργκ, Δημήτρης Σαραβάκος και Γρηγόρης Παπαβασιλείου για το «τριφύλλι». Η διοίκηση της ομάδας από το Αίγιο, βράβευσε τον τεχνικό του Παναθηναϊκού που αναδείχθηκε σε προπονητής της χρονιάς, ενώ το ίδιο έγινε και με τον MVP του περσινού πρωταθλήματος, Μάρκους Μπεργκ.

Όπως είναι φυσικό και οι δύο γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, ενώ δεν ήταν και λίγοι αυτοί που ζήτησαν από τον Σουηδό να βγάλουν μια φωτογραφία, με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού να μην αρνείται σε κανέναν.

Εκτός από τον τεχνικό και τον φορ του «τριφυλλιού», βραβεύτηκαν και οι Γρηγόρης Παπαβασιλείου, Δημήτρης Σαραβάκος. Ο πρώτος δεν βρέθηκε με την αποστολή στο Αίγιο και έτσι την τιμητική πλακέτα πήρε ο Γιάννης Αναστασίου, ενώ όταν έφτασε η ώρα να βραβευθεί ο μεγάλος «μικρός» του ελληνικού ποδοσφαίρου, όλο το γήπεδο στο πόδι τον αποθέωσε και τον καταχειροκρότησε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα